Nosaltres

Qui Som

14/02/2023

Experts en tecnologia mèdica

BIOREM som una oficina tècnica experta en la planificació, l’enginyeria, l’adquisició i la gestió d’equipament hospitalari i la tecnologia mèdica. Nascuda a Barcelona l’any 2003 de la mà d’enginyers biomèdics i biotecnològics, proposem solucions a mida per a les institucions de l’àmbit de la salut —centres hospitalaris, instituts d’especialitat, laboratoris i centres de recerca—. En 20 anys, hem dut a terme més de 120 projectes, incloent 125 nous hospitals i centres d’atenció sanitària, amb un valor global d’equipament mèdic de més de 1.100 milions d’euros.

IMG

Projectes internacionals

El nostre mercat és el món i aquesta visió ens ha dut a participar en projectes locals, nacionals i internacionals en països d’Europa, l’Àsia, l’Amèrica Llatina i l’Àfrica. Amb experiència en més de 30 països, tenim un bon coneixement dels estàndards internacionals i dels marcs locals d’equipament biomèdic, així com de les diferents gammes tecnològiques que donen resposta a les necessitats dels nostres clients. La base de les nostres propostes és l’excel·lència tècnica, la traçabilitat, el treball en equip, i la integració als projectes d’arquitectura, enginyeria i planificació.

IMG

Equip

A BIOREM reunim un equip d’experts en diferents àrees de l’enginyeria i la gestió de tecnologies mèdiques i de recerca, així com professionals del grafisme i la modelització BIM. Amb perfils complementaris júniors i sèniors, creem equips multidisciplinaris i a mida, ajustant-nos al grup de treball i a la realitat de cada projecte. Tenim més de 20 anys d’experiència en el sector, amb expertesa tant en l’àmbit públic com en el privat, un fort coneixement del mercat proveïdor de tecnologies mèdiques i un llarg bagatge en l’avaluació de tecnologies mèdiques i la innovació.

IMG

Serveis

Equipament

Serveis

14/2/2023 0:00:00

-

Equipament
-
Equipament

Gestió

Serveis

14/2/2023 0:00:00

.

Gestió
.
Gestió

Tecnologia

Serveis

14/2/2023 0:00:00

-

Tecnologia
-
Tecnologia