Projectes

Supervisió de l'equipament per a la reconstrucció de l'hospital de Banja Luka

Banja Luka és la capital de la República Sèrbia, a Bòsnia i Hercegovina; és una ciutat de 200.000 habitants, ubicada al nord del país molt a prop de Croàcia. L'hospital universitari (https://www.kc-bl.com/En/), dividit en diferents edificis en dues ubicacions de la ciutat, ha estat objecte d'un projecte de reconstrucció i ampliació finançat pel Banc Europeu d'Inversions (BEI) que va començar el 2014 i ha culminat a l'octubre del 2018.

S'ha dut a terme la reconstrucció i re-equipament del cos central de l'hospital que allotja les 7 plantes d'hospitalització del 700 pacients i la farmàcia, així com amb la construcció i equipament d'un cos nou -anomenat "ala nord" per ubicar-hi els 12 quiròfans, l'esterilització, les urgències, les UCIs, l'anatomia patològica i el laboratori.

La modalitat de contractació del Ministeri de Salut de la República Sèrbia de Bòsnia i Hercegovina i el Banc Europeu d'Inversions ha estat de disseny i execució en un sol contracte, essent l'adjudicatària l'empresa austríaca Vamed. La supervisió del projecte i l'execució, al seu torn, ha anat a càrrec de la mutlinacional americana Aecom, per a la qual Biorem ha executat els treballs especialitzats de supervisió del disseny, pla d'equipament i ICT de l'equipament biomèdic.

Els serveis reconstruïts i re-equipats van entrar en funcionament de manera parcial a principis del 2017 i l'ala nord ha sigut inaugurada i posada en servei el passat mes de setembre.

Les tasques de BIOREM són enfocades a la gestió de la tecnologia mèdica de la nova unitat

Ministeri de Salut, República Sèrbia de Bòsnia i Hercegovina. 2016-2018.

Serveis Home

Plans d'equipament hospitalari

Plans d'equipament hospitalari

Dissenyem i desenvolupem plans d'equipament hospitalari per a l'ampliació, trasllat i construcció de centres de salut, hospitals, laboratoris clínics i centres de recerca biomèdica.

Projectes tècnics d'equipament

Projectes tècnics d'equipament

Preparem projectes tècnics de servituds enfocats a dissenyar les instal·lacions i l'arquitectura dels espais d'acord a les necessitats de l'equipament. Per a la fase d'explotació, redactem plans de manteniment preventiu i realitzem auditories del parc d'equips.

Gestió de l'adquisició d'equipament

Gestió de l'adquisició d'equipament

Adaptem el procés d'adquisició a la institució pública o privada i als condicionants específics de l'operació. Executem els mecanismes i processos de totes les etapes de l'adquisició.

Recepció, instal·lació i funcionament

Recepció, instal·lació i funcionament

Desenvolupem, dirigim i supervisem tasques de recepció, inventari i posada en marxa de nous equips.

Equipaments científics i de recerca

Equipaments científics i de recerca

Especialització en usos i anàlisi de recursos dels equipaments científics i de recerca enfocada a optimitzar i actualitzar els models d'utilització dels recursos físics de centres punters i de referència.

Gestió ambiental de centres sanitaris

Gestió ambiental de centres sanitaris

Ideem i implantem solucions ambientals per a institucions de salut amb l'objectiu de millorar l'eficiència en el consum de recursos, avaluar la implantació de tecnologia mèdica, donar resposta a les necessitats normatives i /o optar a una ecocertificació.