Projectes

Recepció d'equipament biomèdic al nou Hospital Cheikh Khalifa

El nou Hospital Cheikh Khalifa de Casablanca fou inaugurat el 2015 amb una capacitat de 205 llits i 41.000 m2. Com a hospital universitari d'especialitats oncològica, cardiològica, urgències i materno-infantil, el centre compta amb 46 consultes externes, 85 sales d'exploració i tractament, 8 quiròfans, servei de radiologia, servei de medicina nuclear, endoscopia i un centre de tractament de dolor entre d'altres.

Per a la construcció i entrada en funcionament de l'hospital, BIOREM ha dut a terme la revisió del pla d'equipament així com la recepció, coordinació d'instal·lació i verificació de posada en funcionament de l'equipament biomèdic.

Les tasques de BIOREM són enfocades a l’assistència tècnica per a la instal·lació de l’equipament dels dos hospitals, incloent el desenvolupament del grafisme de l'equipament sobre plànol arquitectònic

Fondation Cheikh Khalifa. 2014-2015.

Serveis Home

Plans d'equipament hospitalari

Plans d'equipament hospitalari

Dissenyem i desenvolupem plans d'equipament hospitalari per a l'ampliació, trasllat i construcció de centres de salut, hospitals, laboratoris clínics i centres de recerca biomèdica.

Projectes tècnics d'equipament

Projectes tècnics d'equipament

Preparem projectes tècnics de servituds enfocats a dissenyar les instal·lacions i l'arquitectura dels espais d'acord a les necessitats de l'equipament. Per a la fase d'explotació, redactem plans de manteniment preventiu i realitzem auditories del parc d'equips.

Gestió de l'adquisició d'equipament

Gestió de l'adquisició d'equipament

Adaptem el procés d'adquisició a la institució pública o privada i als condicionants específics de l'operació. Executem els mecanismes i processos de totes les etapes de l'adquisició.

Recepció, instal·lació i funcionament

Recepció, instal·lació i funcionament

Desenvolupem, dirigim i supervisem tasques de recepció, inventari i posada en marxa de nous equips.

Equipaments científics i de recerca

Equipaments científics i de recerca

Especialització en usos i anàlisi de recursos dels equipaments científics i de recerca enfocada a optimitzar i actualitzar els models d'utilització dels recursos físics de centres punters i de referència.

Gestió ambiental de centres sanitaris

Gestió ambiental de centres sanitaris

Ideem i implantem solucions ambientals per a institucions de salut amb l'objectiu de millorar l'eficiència en el consum de recursos, avaluar la implantació de tecnologia mèdica, donar resposta a les necessitats normatives i /o optar a una ecocertificació.