Projectes

Pla d'equipament de la nova UCI pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu

El 2017 es van iniciar les obres de la nova Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital pediàtric de Sant Joan de Déu de Barcelona. La nova unitat, de 1.440 m2, substitueix l'anterior, de 380, amb l'objectiu de millorar l'eficiència i ergonomia del servei i alhora l'estada dels pacients i familiars. L'entrada en funcionament de la unitat fou progressiva, mantenint l'activitat en tot moment: una primera zona, incloent un control i 8 boxos, entrà en funcionament a finals del 2017, i la resta, amb un segon control i 14 boxos, el juny de 2018.

L'adquisició de nova tecnologia mèdica forma part de l'estratègia de millora del servei. En aquest context, BIOREM participà en el projecte de disseny i construcció de la nova UCIP, proposant, avaluant i valorant el pla d'equipament d'acord al pla funcional, les especificitats arquitectòniques i les necessitats dels professionals. L'equipament s'instal·là també de forma progressiva, d'acord a les fases del projecte.

Les tasques de BIOREM són enfocades a la gestió de la tecnologia mèdica de la nova unitat

Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 2017-2018.

Serveis Home

Plans d'equipament hospitalari

Plans d'equipament hospitalari

Dissenyem i desenvolupem plans d'equipament hospitalari per a l'ampliació, trasllat i construcció de centres de salut, hospitals, laboratoris clínics i centres de recerca biomèdica.

Projectes tècnics d'equipament

Projectes tècnics d'equipament

Preparem projectes tècnics de servituds enfocats a dissenyar les instal·lacions i l'arquitectura dels espais d'acord a les necessitats de l'equipament. Per a la fase d'explotació, redactem plans de manteniment preventiu i realitzem auditories del parc d'equips.

Gestió de l'adquisició d'equipament

Gestió de l'adquisició d'equipament

Adaptem el procés d'adquisició a la institució pública o privada i als condicionants específics de l'operació. Executem els mecanismes i processos de totes les etapes de l'adquisició.

Recepció, instal·lació i funcionament

Recepció, instal·lació i funcionament

Desenvolupem, dirigim i supervisem tasques de recepció, inventari i posada en marxa de nous equips.

Equipaments científics i de recerca

Equipaments científics i de recerca

Especialització en usos i anàlisi de recursos dels equipaments científics i de recerca enfocada a optimitzar i actualitzar els models d'utilització dels recursos físics de centres punters i de referència.

Gestió ambiental de centres sanitaris

Gestió ambiental de centres sanitaris

Ideem i implantem solucions ambientals per a institucions de salut amb l'objectiu de millorar l'eficiència en el consum de recursos, avaluar la implantació de tecnologia mèdica, donar resposta a les necessitats normatives i /o optar a una ecocertificació.