Projectes

Equipament del nou Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

L'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa té actualment una superfície de 60.000 m2 (40.000 m2 del nou edifici i 20.000 m2 de l'edifici inicial), i uns 18.000 m2 d'aparcament. Amb la construcció del nou edifici, l'hospital disposa ara de 402 llits –ampliables-, 17 quiròfans, 4 sales de parts, 69 consultoris, 54 boxes d’urgències ampliables i 16 llits d’observació d’urgències.

La construcció del nou hospital es féu per fases, la primera de 2008 a 2010, i la segona de 2011 a 2014. BIOREM liderà la planificació i gestió de la tecnologia mèdica, desenvolupant el pla d'equipament per servei, el projecte de servituds de l'equipament en obra i instal·lacions, la redacció dels Plecs Tècnics per a l'adquisició d'equipament, l'avaluació tècnica d'ofertes i l'inventari dels equips existents i dels instal·lats. Durant la primera fase s'equiparen els serveis d'urgències i consultes externes, mentre que a la segona els d'hospitalització COT, hospitalització CIR, metges de guàrdia, admissions, docència, vestidors i sala d'actes.

Les tasques de BIOREM són enfocades a l’assistència tècnica per a la instal·lació de l’equipament dels dos hospitals, incloent el desenvolupament del grafisme de l'equipament sobre plànol arquitectònic

Fundació Althaia. 2009-2015.

Serveis Home

Plans d'equipament hospitalari

Plans d'equipament hospitalari

Dissenyem i desenvolupem plans d'equipament hospitalari per a l'ampliació, trasllat i construcció de centres de salut, hospitals, laboratoris clínics i centres de recerca biomèdica.

Projectes tècnics d'equipament

Projectes tècnics d'equipament

Preparem projectes tècnics de servituds enfocats a dissenyar les instal·lacions i l'arquitectura dels espais d'acord a les necessitats de l'equipament. Per a la fase d'explotació, redactem plans de manteniment preventiu i realitzem auditories del parc d'equips.

Gestió de l'adquisició d'equipament

Gestió de l'adquisició d'equipament

Adaptem el procés d'adquisició a la institució pública o privada i als condicionants específics de l'operació. Executem els mecanismes i processos de totes les etapes de l'adquisició.

Recepció, instal·lació i funcionament

Recepció, instal·lació i funcionament

Desenvolupem, dirigim i supervisem tasques de recepció, inventari i posada en marxa de nous equips.

Equipaments científics i de recerca

Equipaments científics i de recerca

Especialització en usos i anàlisi de recursos dels equipaments científics i de recerca enfocada a optimitzar i actualitzar els models d'utilització dels recursos físics de centres punters i de referència.

Gestió ambiental de centres sanitaris

Gestió ambiental de centres sanitaris

Ideem i implantem solucions ambientals per a institucions de salut amb l'objectiu de millorar l'eficiència en el consum de recursos, avaluar la implantació de tecnologia mèdica, donar resposta a les necessitats normatives i /o optar a una ecocertificació.