Qui som

Empresa

 
BIOREM és un projecte professional expert en la planificació, l’enginyeria, l’adquisició i l’ecogestió d’equipament hospitalari i la tecnologia mèdica. Nascut a Barcelona l’any 2003 de la mà de dues enginyeres dels sectors biomèdic i biotecnològic, BIOREM proposa solucions a mida per als centres i institucions de l’àmbit de la salut —centres hospitalaris, instituts d’especialitat, laboratoris i centres de recerca biomèdica—.

El nostre mercat és el món i aquesta visió ens ha dut a participar en projectes locals, nacionals i internacionals en més de 20 països d’Europa, l’Àsia, l’Amèrica Llatina i l’Àfrica i en processos de trasllat, millora, construcció o planificació d’infraestructures de salut com ara hospitals, residències, centres d’atenció sanitària i laboratoris de recerca biomèdica.

La base de les nostres propostes és l’excel·lència tècnica, l’adequació a les especificitats de cada projecte, la planificació, la traçabilitat i la innovació. Fem dissenys cas per cas, buscant solucions tecnològiques i de gestió per afrontar els reptes dels nostres clients i integrant les nostres propostes als projectes marc d’arquitectura, enginyeria i/o planificació.

Serveis Home

Plans d'equipament hospitalari

Plans d'equipament hospitalari

Dissenyem i desenvolupem plans d'equipament hospitalari per a l'ampliació, trasllat i construcció de centres de salut, hospitals, laboratoris clínics i centres de recerca biomèdica.

Projectes tècnics d'equipament

Projectes tècnics d'equipament

Preparem projectes tècnics de servituds enfocats a dissenyar les instal·lacions i l'arquitectura dels espais d'acord a les necessitats de l'equipament. Per a la fase d'explotació, redactem plans de manteniment preventiu i realitzem auditories del parc d'equips.

Gestió de l'adquisició d'equipament

Gestió de l'adquisició d'equipament

Adaptem el procés d'adquisició a la institució pública o privada i als condicionants específics de l'operació. Executem els mecanismes i processos de totes les etapes de l'adquisició.

Recepció, instal·lació i funcionament

Recepció, instal·lació i funcionament

Desenvolupem, dirigim i supervisem tasques de recepció, inventari i posada en marxa de nous equips.

Equipaments científics i de recerca

Equipaments científics i de recerca

Especialització en usos i anàlisi de recursos dels equipaments científics i de recerca enfocada a optimitzar i actualitzar els models d'utilització dels recursos físics de centres punters i de referència.

Gestió ambiental de centres sanitaris

Gestió ambiental de centres sanitaris

Ideem i implantem solucions ambientals per a institucions de salut amb l'objectiu de millorar l'eficiència en el consum de recursos, avaluar la implantació de tecnologia mèdica, donar resposta a les necessitats normatives i /o optar a una ecocertificació.